Business & Sport

Dykresa

Dykning skapar gemenskap

Vi har erfarenhet från de flesta destinationer de senaste åren, liveaboards i Röda Havet, Mikronesien och Stilla havet, samt kustdyk runt Filippinerna, Bali, Thailand, Bonaire, Mexico, Costa Rica, Madagaskar, Maldiverna m.m.

“From birth, man carries the weight of gravity on his shoulders. He is bolted to earth. But man has only to sink beneath the surface and he is free”

Cousteau

Dykning som verktyg för teambuilding​

Övervinn dina rädslor och bygg unika och starka band mellan människor. Utveckla såväl samarbetstekniker som personlig styrka. Dykning ger minnen för livet.

Vi gör dig till den dykare du vill bli. Har du inget cert, så börjar vi i den änden. Vill du ta din dykning till nästa steg, så löser vi det tillsammans.

Sören är certifierad ner till 60 meter och kommer gärna med tips på nästa kurs.

Vart åker vi på dykresa?

Malapascua på Filippinerna

 • Här dyker vi på Matt Reed’s Evolution. Matt är en av Asiens mest meriterade TEC-instruktörer och driver ett fantastiskt dykcenter på denna lilla ö som dessutom innehåller mängder av trevliga barer och restauranger i enkel miljö. Oavsett om du vill ta OW, eller mer avancerade cert är den här destinationen nr 1 för utbildning! Malapascua är annars mest känt för sina tidiga utflykter i gryningen för att möta Thresher Shark (Rävhaj).

Truk Lagoon i Mikronesien:

 • Här finns den största vraksamlingen i hela världen. Allt ifrån stora fartyg till stridsflygplan dekorerar botten på denna lagun. För dig med TEC-cert erbjuds dykning i maskinrum och genom hela fartygen med erfarna guider. De som ”bara” har advanced kan absolut dyka här,men minst 30 meter bör man vara certifierad för. Både liveaboard och dyk från kusten är möjligt här.

Isla Coco:

 • Vi flyger till SanJosé, där vi mönstrar på vår båt som tar oss till dykdestinationen, den redan tar ca 30 timmar. Isla Coco är en ö som ligger 55 mil utanför Costa Ricas kust. Vi ankrar i naturreservatet utanför ön. Här är det ganska tuff dykning, med strömt vatten. Advanced 30m räcker som cert, eftersom vi inte går djupare. Har vi tur kan vi se 100-tals hammarhajar på en och samma gång och det är en mycket speciell känsla att dyka här.

  Maldiverna:

  • Här finns allt: Manta, rockor, i princip alla hajar som vi tycker om att se och fiskrika korallrev. Liveaboard är det bästa, då kan vi ta oss runt till olika platser och bo ombord. Annars är det vanligaste/enklaste att bo på någon av alla resorter, eller den pittoreska ön Huraa. Vi har en lokal guide här som tar oss till ställen som ”ingen annan” hittar.

  Madagaskar:

  • Otroligt vacker natur i ett annars fattigt och inte särskilt exploaterat land. Dykningen har allt som man kan förvänta sig av ett hav utanför Afrikas kust, med fiskrika och levande koraller. Här är det perfekta förutsättningar för teambuilding i vacker natur. Dykningen är förhållandevis lätt, varför den här destinationen lämpar sig väldigt väl även för nybörjare.

  Röda havet:

  • Det är fortfarande vackert och fiskrikt i Röda havet och man kan välja liveaboard, resort, eller tältby. Dykningen erbjuder vrak eller rev. Det är enkelt att ta sig hit och alla borde uppleva dykningen i Röda havet minst en gång!

  Bonaire i Västindien:

  • Här bor vi på Buddy Dive, som även förser oss med dykutrustning och bilar. Sedan åker vi själva iväg med våra bilar och dyker från kusten, helt utan båt. Beroende på gruppens dykerfarenhet dyker vi själva, eller tar med guider. En riktigt speciell upplevelse och korallerna är fantastiskt fiskrika och vackra. Här är dykningen enkel och OW räcker långt, även om advanced är att rekommendera.

  Låter en dykresa intressant?

  Eller vill du ha teambuilding på en helt annan nivå?

  Vi ser fram emot att hjälpa er ta fram ett skräddarsytt förslag enligt era önskemål!